Citeşte mai multe despre:   Anja Andersen,   Oltchim Ramnicu Valcea,   Camilla Andersen
Pin It email
+ adauga comentariu COMENTARII (2):
  • 1. Cosmin | 24 Mai 2012 13:47

    Anja Andersen a fost o jucatoare extrem de talentata si cu o luciditate a jocului greu de imaginat si in plus avea capacitatea de-a trage dupa ea intreaga echipa, ceea ce s-a vazut apoi si in activitatea de antrenoare. Insa ca orice mare jucator cu talent, a avut totdeauna un comportament de gladiator pe teren, fiind deosebit de dura in comportament si limbaj. Despre aventura romaneasca nu stiu prea mult, chiar m-am mirat cind a acceptat sa antreneze o echipa romanesca, fie ea si Oltchim, avind in vedere ca handbalul romanesc este impregnat mult prea mult de "meltenismul" romanesc (si nu ma refer la sportivi, ci in mod special la antrenori si conducatori ai federatiei sau cluburilor).
    Chiar astept olimpiada s-o revad pe Anja la lucru si am convingerea ca va ajunge si campiona olimpica ca antrenoare destul de curind.

  • 2. Elena | 24 Mai 2012 10:14

    Pfiu, ce m-am speriat! Credeam ca a murit de-i faceti un articol remember Anja Andersen! Ce ar mai fi jubilat capusele din handbalul rom. Gatu, Voina si Tadici! Anja e o fiinta fantastica, fascinanta si un om adevarat, cum rar mai gasesti! Articolul contine insa o eroare majora si penibila. Nu s-a pus niciodata problema participarii ei la "Dansez pentru tine", a fost doar o gluma jenanta de 1 aprilie pe care a facut-o caricatura de presa sportiva din Romania. Asteptam cu mult drag si interes implinirea profetiei, Anja multipla campioana olimpica si ca antrenoare!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate